favorit.



Jag är inte någon som bryr mig särskilt mycket om skönhetsprodukter, använder mest det som finns närmast. Typ. Men en favorit har jag och det är den här hudlotionen från Sephora som doftar wunderbar och är lätt att använda. Minus är väl dock att den inte går att köpa i Sverige.


goodnight.

Hemma igen efter en kväll i Trollhättan. Gick ut från bion med en varm känsla i magen, en riktig feelgood film som bjöd på många skratt. Lätt sevärd men inte riktigt i klass med Jalla Jalla!

Nu ska jag sova. Sleep tight!

Puss!





























Farsan. Skön gubbe det där!


tummen upp!

Facebookskvaller gör gällande att filmen ska vara bra, låter bra det.
Nu blir de Bio. Och popcorn.



Tjej med konstig tumme. Eventuellt jag.


free falli´n

Så fin den här låten är! Och han också för den delen.

John Mayer – Free Fallin' - Live at the Nokia Theatre 


den där josephine

Just nu finns det en blogg jag lusläser.
Ni hittar den här http://finest.se/josephineolsson
Hon är både vacker och kan skriva. Ovanlig kombination? 




happy day?

Jag har dom senaste dagarna levt i någon slags koma. Vet varken ut eller in, ena stunden gråter jag medan jag sedan kan bli helt likgiltig. Man kan väl i vilket fall konstatera att allt inte är på topp just nu, och för att peppa mig själv så tänker jag skriva upp tre saker som gjort eller gör mig glad idag.

1. Jag ska på Bio ikväll. Ska bege mig till Trollhättan för att se Farsan med mina vänner Erika och Sanna. Har höga förväntningar på filmen trots att jag senast i morse hörde Ronny Svensson dissa den i Nyhetsmorgon. Men, jag brukar gilla det Josef Fares gör och just nu känns det som om en komedi är det jag behöver.

2. Det faktum att jag nästa helg ska få dregla över Sebastian Karlsson. Det vill säga att jag nästa helg ska se Grease musikalen.

3. Varje gång något går emot min chef (det gör det ganska ofta) så säger han alltid Fiiiiii Fan. Istället för fy, och med betoning på iiiiiiiiiiiii. Det är lite smålustigt. Typ.


carry you home.

  

 

Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Just nu gör det ont.


RSS 2.0