sunday

Har spenderat större delen av dagen i sängen, har verkligen inte gjort någon nytta idag, får lite panik på sånna här dagar. Har dessutom kännt mig halvslö, nästan bakis. Tråkigt eftersom jag inte drack en droppe igår, känns som om jag lika gärna kunde druckit om jag ändå skulle vara "bakis" idag ;)

Äsch, nu ska jag sluta vara bitter och återigen krypa ner i sängen. Imorn väntar jobb & jobb! Toppen!

Puss!


Hermes - un jardin sur le nil.

Lyckades hitta en liten flaska parfym av Hermes som jag tror inhandlats på Harrods för en väldans massa år sedan. Hade helt glömt bort den, men gud så gott den luktade. Och som den parfymnörd jag är så var jag genast tvungen att googla den, för att kolla om den fortfarande finns på markanden. Och visst, det gör den. Så nu funderar jag starkt på att klicka hem en ny i större format.




sentimental

Städar i min garderob. Hittar en låda med en massa skit rent ut sagt, men jag kan ändå inte låta bli att bl sentimental och nostalgisk. Pogs, pärlplattor och gipstavlor som inte sett ljuset på ett decenium. Men vad ska jag med de till egentligen? Anyway, längst ner i lådan hittar jag dessa, någon som kan minnas dessa? Man skulle hälla vatten på dom så ändrade blöjan färg. Rosa eller blå, kille eller tjej. Kan ju varit kul ungefär en gång.


i torsdags.

I torsdags var jag grymt stressad, skulle med tåget till Göteborg för att träffa min vän Erika. 17 minuter över fyra skulle tåget avgå och jag sladdade in på stationen ungefär 16 och en halv minut över fyra. Slänger mig ur bilen, glömmer att låsa bilen och gör ett rejält språng mot perrongen. Exakt 17 minuter över fyra står jag där med andan i halsen och en puls på 200. Men det kommer inget tåg. Och jag väntar lite till, men det händer fortfarande ingenting. Men så säger en röst i högtalaren att tåget mot Göteborg är försenat i flera minuter.

Jag blir irriterad. Sjukt irriterad, jag bygger upp en orelevant ilska mot de här tåget som fått mig att stressa så och nu inte behagar att komma. Jag hatar tåget. Jag hatar SJ. Jag hatar Sverige. Allt de där hinner jag tänka innan tåget rullar in på stationen tio minuter försenat.

Vet ni vad jag gör då?
Jag applåderar. Jag applåderar tåget. Jag kommer på mig själv med att applådera. Men det är ingen snäll applåd, det är en hånanade applåd. En sån där applåd man applåderar när någon tappar tallriken i matsalen. " Bra jobbat polarn" typ så. " Bra jobbat tåget, super, verkligen. Vilken tur att du kom i tid tåget, de gjorde du bra, verkligen" NOT! En sån applåd. Och detta gör jag omedvetet. Medans människorna runt omkring mig tittar lite på mig.


RSS 2.0