jag vet inte vem jag är..



Gillar den.


förstår mig inte på det..

Något som stör mig: barn som dricker kaffe! Det ser ju asfjantigt ut när dom sitter där och smuttar på en liten kopp kaffe. Det värsta är om dom också envisas med att sticka ut lillfingret när dom håller i koppen. Jag såg en liten kille på jobbet idag som gjorde just så. Han såg ut som en liten farbror. Jag skrattade rått och länge. Inombords.

 


kommer ni ihåg?





Kommer ni ihåg den här? Smuggelspriten nummer 1. Den billigaste spriten som gick att få tag på. Den köpte man bakom fordon (fordonsprogrammets lokaler!) varje fredag eftermiddag. Sedan åkte man hem och sminkade sig i fyra timmar och tog på sig dom minsta kläderna man kunde hitta. Jag minns att det var väldigt viktigt att vara brun också. Sedan så la man spritflaskan i en strumpa så mamma inte skulle höra att det skvalpade när man gick ut. Sedan så drack man upp hela den där. Eller kanske inte. Och man var såååååååååå full. Och man hade såååååååå kul! Och dagen efter mindes man iiiiiiiiiingenting. Herreguuu´va hände egentligen? Åh va pinsamt!

Sedan så gjorde man samma sak nästa fredag, och nästa fredag och fredagen därpå. Ja, det var kul att vara 16 år!

Som om det är så mycket skillnad mot nu egentligen?


är jag allergisk?

Förra fredagen så satte jag i löshår i mitt hår. Är absolut nöjd med resultatet. Men nu till mitt problem, det kliar. Det kliar så in i helvete. Varför gör det de? Jag beter mig som en skabbräv. Det är ju inte kul.


fredag

Hatar den där reklamen om fredagsmys. Hatar fredagsmys. Det existerar ju inte ens. Fredagsmys för mig är inte att äta Sourcream&Onion chips framför Idol. Mys för mig är ju typ sex, naket iallafall. Inte Peter Jhide. Okej?

Eventuellt börjar jag bli bitter.


who cares?








Lite så här såg jag ut igår. 

Mina stövlar ger mig lite armé vibbar. Och då menar jag inte positivt som i fashion army, utan mina tankar förs mer till andra världskriget. Som en nazi soldat. Det är ju hemskt. Försöker att tänka bort den tanken. Dom är ju köpta på Din Sko, alltså måste kopplingen bara finnas i min hjärna. Right?

 


här är jag

Namn: Elin

Ålder
: 20, det räcker.

Civilstatus: boyfriend

Längd: 165, kanske

Vikt: censur

Ögonfärg: blue

Hårfärg: blond, inte egentligen men. sen är ju inte allt hår mitt heller

Vad har du gjort i dag
: ätit

Har du testat droger: ne

Vad är du bra på: äta

Hur ser din morgonrutin ut: internet och mackor

Berätta en hemlighet: jag är en snooker av hög klass

Vem ringde du senast: cissi?

Någonting riktigt fult: kvinnor med mustasch

Vad är du dålig på: bli arg. säga vad jag tycker.

Är pengar viktigt för dig: nepp

Någonting fint: fredrik när han precis vaknat

Är du åtråvärd: uuuh, ryser. verkligen inte

Om 10 år: är jag död

Favoritdrink: vodka ramlösa

Brukar du klia dig i röven: ytterst sällan

Nästa livsmål: spela på lotto. vinna på lotto. fixa fejjan. bli känd.

Hur många har du haft sex med: fler än du kan tro. eh va?

Är du konflikträdd: VÄLDIGT.

Din mode-stil: svart. begravning. eller?

Vad vill du arbeta med
: blommor!

Beroende av: Tops, dvs öronpetare.

Vad ska du göra nu: titta på filip & fredrik!

hej så länge!

Nu ska jag bli bjuden på lunch av min mor. Gött mos!

Namn på framtida barn

Skyffel och Spade. Tänk er två feta bröder. Förmodligen är dom tvillingar. Rödhåriga och klumpiga. Det skulle vara mina söner det. Jag skulle älska dom som bara en mor kan. Typ.

Oklart varför dom skulle bli rödhåriga.


frågan om?

Jag funderar på om jag ska ta bort lösenordet på den här bloggen. Om jag vågar det? Är ju livrädd för att någon ska sitta och dömma det jag skrivit.. Hmm. Jag testar, en liten stund. Deal? Deal!


hoppsan!



Hoppsan! Här ligger jag i sängen och äter popcorn och lyssnar på Rednex. Så tokigt det kan bli.


godmorgon förresten.

Det är dimma ute. Är lite rädd för dimman. Var det inte Ronja Rövardotter som gick vilse i dimman? Som tappade bort Birk Borkason. Jo just det! Så det gäller att passa sig.

vi kanske bara är lättroade?

Varje gång den här reklamfilmen dyker upp i rutan så utspelar sig alltid samma scen i vår soffa. Jag och min kille sitter tysta i ett par sekunder och tittar instinktivt in i tv-rutan. Det är knäpptyst i tv-rummet. Sedan så börjar Bobby att prata, det dröjer ytterligare några sekunder. Jag och min kille vänder oss samtidigt mot varandra och börjar gapskratta. Ett kort skratt. Ett skratt som varar i några sekunder. Sedan har Bobby pratat klart och reklamen är slut.

Exakt samma sak har hänt flera gånger och jag förstår inte varför vi gör det. Vi har inte pratat om det heller, det bara händer. När vi ser Bobby prata så händer alltid samma sak. Varför? Vad är det med den här mannens läppar, röst och osynkroniserade tal som underhåller oss så?



RSS 2.0