wednesday.

Gick och la mig med blött hår, ja ni kan ju gissa hur jag ser ut nu. Anyway, mot jobbet! Vi hörs!

bis morgen.

Nu tänkte jag somna till dagens avsnitt av Dating in the dark som jag missade förut. Tror att den här tjejen skulle vara med. Har läst hennes blogg ett tag och hon verkar vara en tjej med skin på näsan, kan bli ett spännande avsnitt.

GODNATT&PUSS!


details.




Dom här två åker på nästan varje dag, riktiga favoriter. Klocka från JetSet och armband från OXXO.


ur duschen.

Ett litet tips bara! Silverschampo och inpackning från Schwarzkopf som är riktigt bra, runt 200 kronor styck tror jag de kostar. Helt klart värt pengarna eftersom de gör susen för ett slitet hår som mitt!



På sne blev det också :)


oslo.

När livet går emot mig lite har jag en tendens att vilja fly iväg. Vet inte om så är fallet nu eller om jag helt enkelt bara är sugen på ett miljöombyte. Hursomhelst, jag sitter och kollar på lite jobb i Oslo. Tycker för det första att det verkar vara en sån mysig stad, med trevliga norrmän ;) och sedan så var det de där med miljöombyte, det vore nog något för mig. Klättrar bokstavligt talat på väggarna av tristess här hemma, allt är så förutsägbart. Kanske dags att testa något nytt?


hur söt.

Okej, jag vet att jag snart fyller 21 och kanske är ungefär tio år efter min tid. Men. Men jag vill verkligen ha en kanin, en alldeles egen liten kanin. Kan inte sluta sitta på flickr.com och söka efter kaniner. Kanske inte över moget, men who cares.



Nice kaninchen!


rooooligt!

Men så kul, vad trevligt. Titta vad som hade hamnat i brevlådan idag! Deklarationen. Yippie! Eller inte. Jag hatar allt som rör siffror, är livrädd för papper och allt som kan bli fel. Tänk om jag råkar röra till något, tänk om jag råkar rita dit en siffra som inte alls hör dit, och jag blir skyldig staten miljonbelopp och skuldsatt resten av mitt liv. En personligkonkurs vid 20 års ålder. Det kan ju bli så. Bara att se dom där papprena gör mig nervös.

Min mamma försöker lugna mig. Hon säger att inget kan gå fel. Att man bara behöver klicka "godkänn" på internet och så är allting klart. MEN jag tror inte riktigt på henne.


tisdag.

Nu är jag hemma från jobbet igen, lika utmattad som vanligt. Inte för att mitt jobb är fysiskt krävande, snarare psykiskt. Är dessutom sjukligt iriiterad, men det kanske är fel att ta här. Nu ska jag styra upp min tisdagskväll! Tchûss!


sleep tight.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på Filip och Fredrik. Sov gott bitches!


tusen tankar.

Jag skulle vilja blogga oftare. Jag skulle vilja fylla bloggen med ord och låta fingrarna dansa över tangenterna varje dag. Men jag vågar inte, för jag vet inte riktigt var jag ska dra gränsen, vad jag ska låta andra ta del av och vad jag ska behålla för mig själv. Är så rädd för att stå för vad jag tycker, känner och tänker. Är rädd för att göra någon ledsen eller fundersam, är rädd för att lämna ut mig själv, fast jag egentligen ibland bara vill skriva ner precis allt. Men de går ju inte, jag är ju så ruskigt rädd för människor, och speciellt dom som pratar, och ännu värre om dom skulle prata om mig, eller läsa om mig. Det vore ju hemskt. Kanske är bäst att låta bli ändå.

Lite kluven är vad jag är.

michaela forni.

Hon skriver så fint hon, det var egentligen bara det jag ville säga. Dessutom är hon helt underbart vacker.


RSS 2.0